motenmiljon.blogg.se

Välkommen till min blogg. Mitt mål är att gå från att vara student till att vara miljonär innan jag blir 30. Dit ska jag nå genom både sparande och investerande. Välkommen med på min resa!

Spartips: Köpa skor från kina

Kategori: Allmänt

Hej,
 
Här kommer ett litet mini inlägg. Tänkte bara tipsa om att man kan köpa skor väldigt billigt från kina (dock så är det ju antagligen kopior?)
 
Men om man vet vilken storlek man har och inte behöver pröva så kan det vara värt det! Jag fick precis två par converse som jag köpte för någon vecka sen för 300kr. Ser ut precis som de jag hade kunnat köpa i affären här men för 1/4 av priset :)

KOMMENTARER:

 • danne säger:
  2015-05-16 | 16:28:28

  Är det på alibabas sida då eller?

  Mvh

  Svar: aliexpress tror jag den hette
  motenmiljon.blogg.se

 • Erik säger:
  2015-05-16 | 20:26:37

  Tänk på att du får vad du betalar för. Snackar inte bara om kvalitet utan också om kemilkalier.
  När du köper något billigt så tänk också på att någon har fått "betala för det" längre ner i näringskedjan med låg lön och dåliga arbetsförhållanden.
  Jag jobbar med produktion av den här typen av varor i kina och avråder starkt av etiska, miljö och hälsoskäl att köpa "billiga kopior" från kina.

  Svar: Det är möjligt, misstänker dock mer att de här skorna är köpta någonstans i kina av en privatperson ur butik och sen bara lagt på ett par extra kronor och skickade till mig.
  motenmiljon.blogg.se

Kommentera inlägget här: