motenmiljon.blogg.se

Välkommen till min blogg. Mitt mål är att gå från att vara student till att vara miljonär innan jag blir 30. Dit ska jag nå genom både sparande och investerande. Välkommen med på min resa!

Snålmånad Vecka 3 och Veckoplanering

Kategori: Allmänt, Sparande

Hej! 

Sorry för ett lite försenat inlägg. Har desvärre typ fått ge upp min snålmånad idé ioch med att det är tentavecka och jag verkligen inte orkar laga mat.
Därför har det blivit endel färdigrätter. och även en hel del läsk under pluggandet.Tänker att det får vara värt det nu tills tentorna är över
 
Så veckoplaneringen för denna veckan som kommer är egentligen ingenting alls, blir nog färdigrätter mest.
 
Så här gick det iaf denna veckan:
 
Mat: 240kr varav läsk var 60
Hygien: 0
Nöjen: 0
kläder & utseende: 0kr
Transport:0
Inredning:0
Övrigt: 50 kr (Var tvungen att köpra printutskriffter i skolan)
 
 

Snålmånad Vecka 2 och Veckoplanering

Kategori: Allmänt

Betydligt bättre än förra veckan! 

Mat: 190kr
Hygien: 0
Nöjen: 0
kläder & utseende: 0kr
Transport:0
Inredning:0
Övrigt: 0 kr


TOTALT: 190 kr
 
Tyvärr så åt jag ute igår på fyllan vilket både kostade mycket (70 kr) och gjorde att jag dragit över min "uteätande budget" på 150 kr denna månaden. (totalt ätit ute för 188kr i oktober)
 
Jag har även druckit läsk för 97 kr hitils i oktober och jag har en budget på 150 kr. Jag måste alltså dricka mindre den resterande tiden för att det här ska gå ihop.
 
Veckoplaneringen för nästa vecka blir rätt tråkig. Jag måste plugga som fan då jag har påtok för mycket plugg att klara av innan mina tentor T.T
 
Detta gör att det typ kommer bli färdiga köttbullar och potatiskroktetter som jag inhandlat billigt större delen av den kommande veckan.
 
Har även lite mat i frysen, men vår micro är sönder så kan inte tillaga den på ett smidigt sätt.

Veckoplanering v 42

Kategori: Allmänt, Sparande

Även denna veckoplaneringen blir tråkig, har fortfarande mat kvar i kyl och frys som jag ska försöka äta upp, har även en del köttfärs som kanske ska tillagas om den inte blivit gammal :(