motenmiljon.blogg.se

Välkommen till min blogg. Mitt mål är att gå från att vara student till att vara miljonär innan jag blir 30. Dit ska jag nå genom både sparande och investerande. Välkommen med på min resa!

Första deltidslönen

Kategori: Allmänt, Ekonomiskt oberoende, Tjäna pengar

Hej Bloggen!
 
Idag ramlade första deltidslönen in!
3071,5 kr fick jag ut efter skatt för 30 timmars arbete. Helt okej ändå
 
Ska ju enligt mina egna regler investera minst 20% av vad jag tjänar dvs något i stil med 600kr den här gången. Men jag slog på stort och har skickat över 1000 kr till avanza kontot :)

Spartips: Köpa skor från kina

Kategori: Allmänt

Hej,
 
Här kommer ett litet mini inlägg. Tänkte bara tipsa om att man kan köpa skor väldigt billigt från kina (dock så är det ju antagligen kopior?)
 
Men om man vet vilken storlek man har och inte behöver pröva så kan det vara värt det! Jag fick precis två par converse som jag köpte för någon vecka sen för 300kr. Ser ut precis som de jag hade kunnat köpa i affären här men för 1/4 av priset :)

Nu går det neråt!

Kategori: Allmänt, Ekonomiskt oberoende

Hua!
 
Vill mest bara skriva av mig lite, ner till 282 488 kr från högsta punkten 301 415 kr på lite drygt en vecka. Eller en minskning på knappt 19 000 kr ;)
 
Är det någon mer än jag som åker denna karusellen neråt?
 
Själv är jag väldigt glad att detta inte är pengar jag behöver. Att det egentligen inte gör något att det går neråt nu, för det kommer gå upp igen i sinom tid. Men givetvis är det aldrig särskilt kul att se ens pengar minska