motenmiljon.blogg.se

Välkommen till min blogg. Mitt mål är att gå från att vara student till att vara miljonär innan jag blir 30. Dit ska jag nå genom både sparande och investerande. Välkommen med på min resa!

Veckoplanering v35

Kategori: Allmänt

Här kommer veckoplaneringen för denna veckan. 
 

Måndag lunch: Bjuden på lunch av skolan
Måndag middag: Spaghetti och köttfärsås

Tisdag lunch: Spaghetti och köttfärsås
Tisdag middag: Flintastek i ugn och potatis

Onsdag lunch: Flintastek i ugn och potatis
Onsdag middag: Sittning

Torsdag lunch: Flintastek i ugn och potatis
Torsdag middag: Äta med flickvännen/Flintastek i ugn och potatis

Fredag lunch: Flintastek i ugn och potatis
Freddag middag: Sittning

Lördag lunch: Kycklinggryta
Lördag middag: Kycklinggryta

Söndag lunch: Kycklinggryta
Söndag middag Kycklinggryta

Den här veckan kan dock maten gå precis hur som helst då nollningen drar igång och inget egentligen är bestämt. Ska bli riktigt skoj!

Utnttja insättningsbonus på spelbolag

Kategori: Allmänt, Tjäna pengar

Har läst lite om att man kan utnyttja insättningsbonusar som man kan få hos olika spelbolag för att tjäna i praktiken riskfria pengar.
 
Det går ut på att man sätter in pengar på olika bettingsiter och får bonusen där, sen spelar man dem mot varandra och förlorar på det sättet bara skillnaden i oddsen.

Sen gör du detta med flera konton tills du har omsatt tillräckligt mycket för att få lov att ta ut dina pengar. Du kommer då ha tjänat de pengar du fick i bonus minus det du har förlorat i skillnad på oddsen.
 
Jag är inte jätteinsatt i exakt hur det funkar så kan inte ge en superbra förklaring. Men här kan man läsa lite tydligare.
 
Är det någon som gjort något liknande? Utnyttjat bonusar till att tjäna riskfria pengar?

Extrajobb och lite färre inlägg

Kategori: Allmänt, Tjäna pengar

Har funderat lite på det här med att försöka söka extrajobb. Ni som har extrajobb/hade extrajobb när ni studerade, tycker ni det är värt det?

Jag har/får in tillräckligt pengar via studiemedel för att leva mitt liv som jag vill, känner inte för att jobba för att kunna käka finare middagar eller åka på nån semseter eller köpa mer prylar.
 
Däremot skulle ju ett extrajobb göra två saker.
 
1) Pengar som kan gå direkt ill investering. Det skulle ju inte vara jätteilla med några tusenlappar att investera varje månad.
2) Erfarenhet vilket ju gör att man antagligen kan få ett bättre första jobb när man väl ska jobba på riktigt.
 
Sitter och klurar på den här frågan nu när hösten börjar närma sig så smått.
En tanke är ju att man kan ju alltid börja på ett extrajobb, känner man efter en månad eller två att det tar för mycket tid kan man ju alltid sluta. Och då vet man iallfall.

Sen tänkte jag också nämna att det nog kommer bli färre inlägg här eller längre tid mellan inläggen.
Inte alls för att jag har tröttnat eller något sådant utan för att innan jag började skrev jag en lista med saker jag ville skriva om. Nu har den listan betats av ganska rejält.
Det kommer alltså i framtiden komma in inlägg när jag kommer på saker att skriva om eller uppdateringar om hur det går. Så ni som läser kanske ska räkna på ett eller max två inlägg i veckan framöver.