motenmiljon.blogg.se

Mitt mål var att gå från att vara student till att vara miljonär innan jag blev 30, det målet nåddes vid 27 års ålder. Mitt nya mål är 4 miljoner. Dit ska jag nå genom både sparande och investerande. Välkommen med på min resa!

Sponsrad Video

Kategori: Allmänt

Hej Alla!
 
Vill bara vara supertydlig med att klargöra att det här är ett sponsrat inlägg. Däremot innebär det inte att jag kommer ljuga eller säga något jag inte tycker.
 
Det första jag tänker när jag ser den här videon är att jag tycker den är snygg och professionell. Det tycker jag nästan alltid om Telias reklamfilmer, känns som att de försöker visa sig proffsiga, lite Apple stuk över det hela. Sen efter att ha tittat på den flera gånger märker jag att jag gillar musiken också.
 
Om vi istället ska diskutera innehåller så känns det väldigt relevant för mig då jag ju pluggar till just Civilingenjör i Datateknik. Och molntjänster och internet blir viktigare och viktigare hela tiden. Johan Lanner från Forefront Consulting som pratar i videon påpekar just det viktiga med att kunna "komma åt allting, överallt, närsomhelst från vad som helst" och det är ju precis det det handlar om. Idag behöver vi Internet och våra tjänster hela tiden de får helt enkelt inte gå ner.
 
Kikar man lite på Telias molntjänster så verkar deras utbud vara bra med bland annat Office 365, Spotify for business och onedrive for business. Men också uppstickare som t.ex Billogram som jag själv funderat på att använda kring fakturering.
 
Personligen så tror jag att internet via Telia och deras molntjänster kan vara ett mycket bra alternativ för företagare, speciellt om man vill ha den trygghet som man får genom en stor aktör.
 
Sen så tycker att videon är bra överlag snygg och proffsig, de hade gärna fått nämna lite mer om exakt vilka molntjänster Telia har, men det är en petitess då det bara är en google sökning bort.
 
Vad tycker ni om den här filmen?
Sponsrat inlägg