motenmiljon.blogg.se

Mitt mål var att gå från att vara student till att vara miljonär innan jag blev 30, det målet nåddes vid 27 års ålder. Mitt nya mål är 4 miljoner. Dit ska jag nå genom både sparande och investerande. Välkommen med på min resa!

Snabbostad.se - En tjänst för att hitta förstahandskontrakt i Stockholm

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag kan ju berätta om det projektet som jag och två kompisar håller på och bygger, det kanske kan hjälpa någon :)

Vi bygger Snabbostad.se
 
 
Snabbostad.se är en tjänst för att hjälpa folk att hitta ett förstahandskontrakt i Stockholm.
 
Alla vet ju att bostadsmarknaden i Stockholm är svår, nästan omöjlig, där man behöver många års kötid för att få en lägenhet.
 
Vad många däremot inte vet är att ett flertal hyresvärdar, idag tror jag det är ca 20 stycken, släpper ut en del av sina lägenheter som "först till kvarn". Detta innebär att den första som anmäler sig och uppfyller kraven (Tillräcklig inkomst etc) får lägenheten! Detta utan att ha någon kötid alls, utan att bara vara först!
 
Våra kunder får alltså en möjlighet att få ett förstahandskontrakt i Stockholm utan att behöva stå i någon kö alls, det enda de behöver göra är att vara snabba med mobilen när ett mejl/sms dimper ner.
 
Detta fungerar genom att vi var 30 sekund kollar av alla hyresvärdar i Stockholm efter nya "först till kvarn" förstahandskontrakt. Och om någon ny lägenhet har hittats så kollar vi vilka kunder som vill ha en lägenhet av den typen (hyra, storlek, antal rum och liknande) och sen meddelar vi omedelbart dessa kunder som då har ett väldigt stort försprång jämfört med andra lägenhetsökande som inte använder tjänsten.

Vi har redan idag fått några kunder som lyckats få sig en lägenhet vilket är väldigt roligt :)

Har ni någon feedback på vår tjänst? Har ni använt en liknande tjänst själv? Skulle ni kunna tänka er använda den? Varför? Varför inte? Något som är oklart?
 
BILD på startsidan:
 
 

KOMMENTARER:

  • Pjär säger:
    2016-03-05 | 20:03:15

    Kul projekt. Jag signar upp mig lite för skojs skull och ser om det fungerar :)

    Svar: Det tycker jag absolut att du ska! Hade varit jättetrevligt om du hade kunnat ge mig lite feedback sen :) Kan ge dig en extra månad gratis om det hade varit intressant :)
    motenmiljon.blogg.se

Kommentera inlägget här: