motenmiljon.blogg.se

Välkommen till min blogg. Mitt mål är att gå från att vara student till att vara miljonär innan jag blir 30. Dit ska jag nå genom både sparande och investerande. Välkommen med på min resa!

Statusuppdatering för Mars 2017 - Budget

Kategori: Allmänt

Här kommer första budgetuppdateringen på länge!
 


Monthly Bills:

Jag och min sambo sätter normaltsätt in 5000 kr var till vårt gemensamma konto, denna månaden blev det dock 7500 då vi tog en liten semester tillsammans :)
 
(De 5000 kr är antagligen mindre än vad som behövs, men vi håller på och experimenterar just nu)
 
Återkommande utgifter:

Här syns inte mycket, beror ju mest på att jag började föra budget igen halvägs in i månaden och slutet av den var jag iväg på semester så då har jag inte haft några av mina vanliga utgifter
 
En ny kategori, Semester, hamnade det 893 kr, vilket är lite semesterkostnader som jag har tagit på mig som inte varit från de gemensamma kontot.
 
Everyday Expenses:

Mat på 95 kr, detta är alltså saker jag köpt med "egna" pengar och inte gemmensama när jag och min sambo ätit tillsammans eller jag ätit ute eller på jobbet.
 
Läsk på 92 kr är väldigt billigt, ganska säker på att lite saker måste fallit under stolarna här tyvärr, likaså med festande på 63 kr.
 
Övrigt på 439 kr är framförallt så stor pga att jag vaccinerade mig för 380 kr.

Sparmål:
 
Lyckades investera mina 10 000 kr som planerat vilket är najs, har också budgeterat 10 000 kr till en buffet där det är tänkt att jag alltid ska försöka ha minst 5000 kr på båda mina konton.
 
Lyckades inte spara något till min elcykel, och pengarna som är kvar i mars verkar inte räcka för aprils utgifter, så jag är inte tillbaka på att månadens inkomster ska betala nästföljande månads utgifter ännu tyvärr.
 
Kommentera inlägget här: